30/04/2015

Mark- och grävarbeten

Osäker på vad som gäller om ditt avlopp? Har säkringen gått för tionde gången p.g.a av en för liten elledning? Kan du inte duscha p.g.a en vattenläcka? Har du barnbarn som inte kan leka i trädgården p.g.a vattensjuk mark?

Tvingas du säga nej till kunder p.g.a platsbrist i dem befintliga lokalerna eller är du rädd att kunderna ska åka någon annanstans eftersom parkeringen full?

Vi förstår att varje situation är unik, och med vår långa expertis har vi gjort våra kunder nöjda genom åren via  våra skräddarsydda lösningar, anpassade till just deras situation och önskemål, för att leverera just deras vision.

Avlopp

Oavsett om ni är intresserade av en traditionell markbädd med trekammarbrunn eller minireningsverk så har vi kunskapen och resurserna för att hjälpa er.

Vi är utbildade och certifierade för en rad olika typer utav godkända avlopp för att hjälpa dig med alltifrån planeringen till byggningen utav den.

Kabel och rörläggning

Att lägga vattenledning, fiber, elledning eller dränering kräver kunskap om dem rätta materialen att använda för bäst skydd, återfyllning och hantering utav olika slag.

Kontakta oss för rådgivning och beställning så får ni en skräddarsydd lösning efter era behov.

Grundläggning

Behöver ni bygga ut med en ny lokal?

Vi har flera års erfarenhet med markarbeten med olika typer av grunder som platta och torpargrund, med mera, och samarbetar med flera byggfirmor så att vi tillsammans kan ge er en kontakt som löser hela ert byggprojekt åt er.

Asfaltering

Funderar du på att asfaltera en väg, garageuppfart eller kanske någonting annat?

Vi erbjuder olika prisvärda lösningar i samband med dom ledande asfaltleverantörerna i Sverige.

Beroende på ert projekt så tar vi fram en lösning som passar just dig.

Övrigt

Är gräsmattan ojämn? Trött på lerig och våt grusparkering?

Oavsett om det är litet eller stort projekt har vi kunskapen och kontakterna för att leverera er en prisvärd och effektiv lösning skräddarsydd för just er situation.

Exempel på tjänster och installationer vi kan hjälpa dig med:

  • Markarbeten
  • Vägarbeten
  • Dikning
  • Rör, trum och kabelläggning
  • Avloppsanläggningar 
  • Tomter och grundläggningar
  • Rivningar
  • Planering
  • Schaktning

Vi utför allt detta och mer till konkurrenskraftiga priser samt god expertis.

Kontakta oss idag och se om vi inte kan hjälpa dig också!