30/04/2015

Vägarbeten

Kan du inte hänga ut tvätt på grund av att vägen dammar?
Börjar du bli rädd för att bilen ska gå sönder pga alla hål i vägen?
Har ni tröttnat på grusvägar och dess underhåll och funderar på asfalt?

Att underhålla en väg är ofta en tråkig utgift som blir större ju mer man undviker det. Erhåller man statsbidrag eller kommunala bidrag måste vägen också hållas till en hög standard. Vid nybyggnation av vägar krävs det kunskap och erfarenhet om marken och dess förhållande. Vi har flera referenser som visar att vi kan allt detta, och mer.

Vi vet att alla vägar är unika, alltifrån längden och bredden till kringliggande marker och byggnader, och vi kan trafikverkets olika regler och krav för vägar som erhåller bidrag.

Vi är din totalentreprenör gällande vägunderhåll och nybyggnation av grus eller asfaltsvägar.

När det kommer till asfaltsvägar, Har vi ekipage hos NCC Roads AB och Skanska Asfalt och PEAB asfalt större delen av säsongen, Vi har därför direkt kontakt med dom här bolagen, och kan därför erbjuda bra priser för alla slags asfalteringar.

Vår maskinpark består utav lastbilar med släp, hjullastare, en grävmaskin samt en av dem få i norra bohuslän med en riktig väghyvel som naturligtvis har en strängspridare.

Vi är också en utav dem få som säljer Dammbindnings salt (magnesiumklorid) på storsäck direkt, vilket vi naturligtvis kan sprida för er också.

Exempel på tjänster och installationer vi kan hjälpa dig med:

  • Grusning och asfaltering, samt justeringar utav dem
  • Vägunderhåll och reparering, t.ex. plöjning/snöröjning, isgrusning, grusning, väghyvling, dammbindning, dikning med eller utan makadam, kantskärning och byte utav vägtrumma
  • Parkering och andra anläggningar
  • Vägbyggning

Vi säljer även dammbindingssalt.


Allt detta, och mer, erbjuds till konkurrenskraftiga priser och flexibla arbetstider!

Ge oss en signal, och se om vi inte kan hjälpa dig också!